Herman
HermanBedrijfskunde en Management
Specialisaties: Strategisch Management, International management en Research and Development, Information Technology en Electrical engineering

Scriptiebegeleider Herman

Herman Belgraver heeft zich gespecialiseerd in bedrijfskunde scripties. Hij adviseert studenten over de verschillende onderdelen van een scriptie zoals literatuurgebruik en -verwijzingen, inleiding, theorie, methodologie, analyse/resultaten en conclusies. Maar ook over het (wetenschappelijke) “verhaal”: wat de student wil “vertellen” met zijn/haar scriptie.

Het schrijven van een scriptie en het doen van scriptie onderzoek is een uitdagend leertraject. De fundamenten om goed te presteren gedurende dit leertraject en voor het succesvol afronden van de scriptie zijn onder andere een goede intrinsieke motivatie, doorzettingsvermogen, inzet en de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van de student. Daarom is er tijdens de begeleiding ook aandacht voor deze aspecten van het leertraject. Zeker als de student even “vast zit” met zijn/haar verhaal of argumentatie kan een brainstorm sessie met zijn/haar scriptie begeleider de student helpen om “het probleem” net even van een andere kant te bekijken.

Herman heeft zijn ingenieurs titel behaald in het vakgebied elektrotechniek (informatietechniek) aan de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens heeft hij zijn Master of Science titel behaald in het vakgebied strategisch management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na zijn opleiding aan de Erasmus Universiteit heeft hij fulltime gestudeerd aan de Queen’s University Belfast om zo zijn doctorale graad in het strategisch management te kunnen behalen. Tijdens zijn promotie onderzoek heeft hij les gegeven aan diverse scholen van de Queen’s University Belfast. Hij heeft les gegeven en studenten begeleid in onder andere, onderzoek vaardigheden (kwalitatief, kwantitatief onderzoek en analyse met behulp van SPSS), management theorieën en operationeel management.

Als persoon is Herman toegewijd, besluitvaardig en niet bang om ambitieuze doelen te stellen.

Stel direct jouw vraag