Gerben Sanders
Gerben SandersPsychologie
Specialisaties: Taalwetenschappen, filosofie, religiewetenschappen, sociologie, psychologie, pedagogiek, sociale wetenschappen, organisatiekunde, managementstudies, change management, HR, personeelswetenschappen, arbeids- en organisatiepsychologie, politicologie, beleidskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, toerisme, event management, SPH, SPW, lerarenopleiding Pabo en voortgezet onderwijs.

Scriptiebegeleider Gerben Sanders

Mijn naam is Gerben Sanders. Sinds mijn afstuderen aan de Universiteit voor Humanistiek in 2014 werk ik als zelfstandig consultant en verandermanager. Ook heb ik met succes een aantal HBO- en WO-studenten begeleid bij het schrijven van hun afstudeeronderzoek.
Uit ervaring weet ik dat het scriptieproces moeilijk kan zijn. Dat is niet verwonderlijk. Een scriptie schrijven is de eerste zelfstandige academische ‘proeve van bekwaamheid.’ Bij dit tijdrovende project, dat je op eigen gelegenheid uitvoert, komen focus en motivatie onder druk te staan. Ook het verlies van overzicht is een belangrijke valkuil.
Ik help je graag bij het (her)vinden van je focus en bij het scheppen van overzicht. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat je je motivatie om verder te werken terugkrijgt. In mijn begeleidingstrajecten ligt de nadruk op structuur, taal en kwaliteit van de scriptie. Een goede sfeer, onderling vertrouwen en heldere communicatie zijn voor mij onmisbare gereedschappen om samen jouw doel te bereiken: je afstudeeronderzoek afronden met een mooi resultaat.

Stel direct jouw vraag