Fauzia Radja

Fauzia heeft als specialisatie Bedrijfskunde en Marketing & Sales. Ze heeft een bedrijfskundige achtergrond (Management, Economie & Recht) en ook 10+ jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening.

Daarnaast is zij vanaf 2011 directeur bij FM Consultancy, een adviesbureau dat zich in de dienstverlening op zowel profit als non-profit organisaties, instellingen en overheidsinstanties richt. Management advies, financieel beheer en interim management zijn een aantal diensten die FM Consultancy aanbiedt.
Naast deze activiteiten is zij bestuurslid bij BusinessIn een ondernemers community die ondernemers door middel van borrels en netwerkbijeenkomsten met elkaar in contact brengt.

Bijdrage van Fauzia aan Scriptiemaster:
“De studenten kunnen bij mij terecht voor vakinhoudelijke kennis met een flinke dosis werkervaring uit de zakelijke dienstverlening. Het is belangrijk om de koppeling tussen de opleiding en de praktijk te zien. Na het behalen van je diploma begint juist de tijd om je als professional te profileren. Door de kennis en het netwerk dat ik heb opgebouwd kan ik verder gaan waar de studie stopt.”

Beste omschrijvingen die bij Fauzia passen; vriendelijk, loyaal, flexibel, gedreven, verbinder.

    Stel direct jouw vraag aan Fauzia Radja