Fatih
Fatih Psychologie
Specialisaties: Psychologie

Scriptiebegeleider Fatih

Fatih Toprak heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na zijn afstuderen is hij gaan werken aan de Universiteit Leiden. Hij is psycholoog NIP, stagedocent voor masterstudenten, assisteert in onderzoek en is verantwoordelijk voor bachelorgroepen die een scriptie schrijven.

Fatih weet als geen ander wat een goede scriptiebegeleider voor een student kan betekenen. Fatih is gedurende zijn masterscriptie begeleid door Mitch van Geel. De begeleiding die hij kreeg van Mitch heeft veel bij hem losgemaakt. Slapend potentieel is aangewakkerd en  Fatih’s masterscriptie is in 2013 door het Nederlands Instituut van Psychologen bekroond als de beste scriptie op het gebied van diversiteit. Studenten en promovendi van Mitch hebben meerdere onderscheidingen ontvangen en Mitch is genomineerd voor beste supervisor van het jaar 2015.

Fatih werkt sinds zijn afstuderen onder supervisie van Mitch en probeert met dezelfde toewijding studenten bij te staan en slapend potentieel aan te wakkeren. Positief  bekrachtigen, motiveren, betrokkenheid en vooral geloven in studenten kunnen ervoor te zorgen dat studenten floreren en mooie scripties schrijven. Van de 40 studenten die Fatih de afgelopen jaren heeft begeleid, hebben 38 studenten hun scriptie met goed gevolg kunnen afronden.

Stel direct jouw vraag