Esther
EstherGezondheidswetenschappen
Specialisaties: Gezondheidsvoorlichting, Arbeid- & organisatiepsychologie, Sociale psychologie, Zelfmanagement bij chronische ziekten, Ouderenzorg, Beleidsthema’s in relatie tot gezondheid, welzijn en veiligheid (huiselijk geweld).

Scriptiebegeleider Esther

Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd in de richtingen Gezondheidsvoorlichting en Arbeid & Organisatie. Al tijdens mijn studie begeleidde ik studenten als tutor en trainer. Ook werd ik in die periode steeds meer nieuwsgierig naar het doen van wetenschappelijk onderzoek. Kort na mijn afstuderen startte mijn promotieonderzoek binnen de Verplegingswetenschappen. In het onderzoek evalueerde ik in zes ziekenhuizen een zelfmanagementgroepscursus bij patiënten met chronisch hartfalen.

Na mijn promotieonderzoek wilde ik letterlijk mijn blik verruimen en koos ik ervoor om praktijkervaring op te doen als beleidsadviseur binnen de ouderenzorg en later bij de afdeling Welzijn van een middelgrote gemeente. Daar kreeg ik met verschillende onderwerpen te maken, zoals huiselijk geweld en GGz. Ook begeleidde ik enige tijd SPH- en MWD-studenten als HBO-docent en afstudeerbegeleider. En juist dat laatste, die 1-op-1 begeleiding, is helemaal mijn ding. Je kunt daarbij rekenen op mijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, enthousiasme en gedrevenheid. Graag zorg ik er samen met je voor dat de eindstreep wordt gehaald en hopelijk kun je dan met een tevreden gevoel terugkijken op je afstudeeronderzoek…

Stel direct jouw vraag