Ellen
EllenAccountmanager
Specialisaties: Policy & Organization, Gezondheidseconomie, Gezondheidsinterventies, Biostatistiek en Economische Evaluaties

Scriptiebegeleider Ellen

Mijn naam is Ellen Wolters en momenteel werkzaam als Accountmanager Ziekenhuizen bij Studelta. Tijdens mijn studentenperiode heb ik twee studies afgerond en in totaal drie scripties geschreven. Allereerst heb ik de HBO-studie Sport, Gezondheid en Management in Groningen gedaan. Hier heb ik kennis gemaakt met vele vakgebieden, van psychologie, pathologie, anatomie tot het schrijven van een business-plan. Tevens ben ik destijds genomineerd voor de scriptieprijs op de Hanzehogeschool te Groningen. Met mijn bachelor op zak ben ik naar Amsterdam gegaan om te beginnen aan een pre-master en de master Health Sciences. Tijdens mijn pre-master heb ik alle beginselen van het onderzoek leren kennen, van epidemiologie tot het doen kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Tijdens de master Policy & Organization in Healthcare ben ik dieper op diverse vakgebieden ingegaan, zoals; gezondheidseconomie, gezondheidsinterventies, biostatistiek en economische evaluaties in de zorg. Mijn scriptie schreef ik destijds voor het RIVM over regionale variatie in ziekenhuiszorgkosten in Nederland.

 

Niet iedereen vind een scriptie leuk en ook ik heb mijn scripties soms gezien als een grote berg waardoor ik niet wist hoe te beginnen. Maar gedurende de jaren heb ik geleerd dat structuur, een gedegen planning en een goede vraagstelling het allerbelangrijkste van het schrijven van een scriptie is. Ik wil je graag helpen met jouw scriptie. Ik ben inzetbaar van zorg-gerelateerde bedrijfskundige vragen tot scripties op het gebied van psychologie, sport en gezondheidsstudies.

Stel direct jouw vraag