Daphne
DaphneCommunicatie- en Informatiewetenschappen
Specialisaties: International Business Communication, Bedrijfskunde, Intercultureel Management, Taalwetenschap en talen Engels en Spaans

Scriptiebegeleider Daphne

Ik heb een achtergrond in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik ben cum laude afgestudeerd met een specialisatie in International Business Communication. Tijdens mijn studie heb ik verschillende minoren gevolgd, waaronder een minor Bedrijfskunde, een minor Intercultureel Management en een minor Taalwetenschap. Daarnaast heb ik ook goede kennis van Engels en Spaans.

Tijdens en na mijn studie heb ik verschillende functies in de toeristische branche vervuld. In mijn meest recente functie was ik onder andere verantwoordelijk voor het coachen en trainen van medewerkers en nieuwe collega’s. Ook schrijf ik teksten voor diverse bedrijven. Ik haal ontzettend veel plezier uit het helpen van anderen. Ik word vaak omschreven als behulpzaam en enthousiast met een groot inlevingsvermogen.

Als scriptiebegeleider bij ScriptieMaster wil ik er graag samen met jou voor zorgen dat je een mooi eindresultaat behaalt waar je trots op bent. Ik wil graag samen met jou een persoonlijke aanpak vinden die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

Stel direct jouw vraag