Bert
BertEngels en geschiedenis
Specialisaties: Engelse Taal en Cultuur, Amerikanistiek, Postkolonialisme, Politicologie, Geschiedenis, Educatie, Schrijven, Journalistiek 

Scriptiebegeleider Bert

Ik ben geboren in 1989 en ben schrijver, docent en freelance journalist. Na mijn bachelor Engelse Taal en Cultuur studeerde ik in 2015 cum laude af voor de master American Studies. Mijn MA-scriptie, over Amerikaanse WO2-propaganda in Disney- en Looney Tunes-cartoons, werd genomineerd voor de Theodore Roosevelt American History Award. Verder ben ik aan mijn tweede master bezig om leraar Engels te worden in het voortgezet onderwijs.
Voor werk en in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met schrijven: in het Engels en Nederlands, voor vaktijdschriften en nieuwssites, academisch of losjes. Als bijbaan help ik verder al jaren studenten van allerlei studies met de opzet en begeleiding van hun scripties, essays en andere opdrachten in het Engels en het Nederlands.
Ik heb naast mijn begeleiderswerk veel ervaring in het onderwijs als studentassistent en werk- en hoorcollegedocent aan de UU Summer School, en als trainer van nieuwe collega’s op mijn werk. Ik ben doorgaans overal in geïnteresseerd en zuig als een spons feitjes op. Ik kan je daarom behalve met Engels, geschiedenis en politiek ook met 1001 andere onderwerpen en vakgebieden helpen.
Ik help je niet alleen graag met het nakijken van je schrijfwerk zelf, maar ook met de opbouw en samenhang. Dat doe ik natuurlijk aan de hand van de criteria van jouw eigen opleiding. Ik help je er graag doorheen als het moeilijk gaat en laat je graag het licht aan het eind van je scriptie zien – je kunt me altijd alles vragen. Als jij door de bomen het bos niet meer ziet ben ik kortom graag je bijl.

Stel direct jouw vraag