Persoonlijke scriptiebegeleiding

Iedere student kan bij ScriptieMaster terecht.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Beginnen met het schrijven van je scriptie?

Een goed begin is het halve werk. Veel studenten lopen aan het begin van hun scriptie vast, bijvoorbeeld doordat ze onvoldoende structuur kunnen aanbrengen, slechte begeleiding krijgen vanuit de hogeschool of universiteit, moeite hebben met het vinden van literatuur, gedemotiveerd zijn of het gewoon niet lukt om de eerste zinnen op papier te krijgen.

Herken jij jezelf in een van deze problemen?

Wij kunnen je helpen. Uit ervaring weten wij dat studenten die al in dit stadium hulp vragen bij het schrijven van hun scriptie, hier enorm veel baat bij hebben. Door aan het begin te investeren in je scriptietraject, zal het restant van dit traject een stuk sneller en effectiever verlopen.

Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring met alle problemen die jij kunt ondervinden bij het opstarten van je scriptie. Hierdoor kunnen wij je helpen om overzicht aan te brengen, samen met jou de structuur van je scriptie op te zetten, literatuur op te zoeken en je weer motiveren om vandaag nog écht met je scriptie aan de gang te gaan.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Vul je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.