Anne
AnnePersoonlijke ontwikkeling
Specialisaties: Business en IT Architectuur, Project- en programma management, Bedrijfskunde, Verandermanagement, ICT, Business modellering, Procesoptimalisatie

Scriptiebegeleider Anne

Anne is erkend individueel coach voor hoogopgeleiden, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling.

Bij de begeleiding van jouw scriptie kan ik je ondersteunen bij het maken van een planning, het stellen van doelen en realiseren van jouw doelen. Door een scherpe analytische blik geef ik je feedback op structuur, opbouw en het scheiden van hoofd- en bijzaken. Ook kan ik je coachen op het gebied van studiegewoontes, het krijgen en behouden van je motivatie en je helpen met het omgaan met de bijkomende stress.

Als wij samen aan de slag gaan, bespreken we eerst jouw doelen en welke knelpunten er nog in de weg zitten om jouw doel te bereiken. Op basis daarvan kiezen we een aanpak die bij jou past, zodat jij met het gewenste resultaat je scriptie afrondt!

Na een studie informatica met een minor in economie, heb ik ruime ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Ik ben begonnen als management trainee en vervolgens heb ik als Business- & IT-architect en programmamanager gewerkt. Ook heb ik training gegeven op het gebied van business modellering, onder andere met behulp van het Business Model Canvas. Ik ben sinds ik begon met werken geboeid door persoonlijke ontwikkeling en heb daar nu mijn werk van gemaakt.

Stel direct jouw vraag