Anita
AnitaInternationale Betrekkingen
Specialisaties: Politicologie, Geschiedenis, Internationale Betrekkingen, Sociale Economie, EU, Rusland, India en China.

Scriptiebegeleider Anita

Als onderzoeker heb ik voor verschillende onderzoeksinstellingen en organisaties in het binnen- en buitenland gewerkt. Daarnaast begeleid ik HBO en WO studenten bij het schrijven van scripties en papers. Ik vind dat erg leuk om te doen, omdat ik weet hoe moeilijk de opstartfase kan zijn en om jezelf te blijven motiveren. Ik hanteer ook verschillende methodes om je weer motivatie en inspiratie te geven, zodat je sneller kan afstuderen.

Mijn achtergrond is in Internationale Betrekkingen en Europese studies. Na mijn studie heb ik in Georgië onderzoek gedaan en projectvoorstellen ontwikkeld voor een non-profit organisatie. Op dit moment doe ik onderzoek naar de betrekkingen tussen de EU, India en China voor een Indiase denktank. Ik kan inhoudelijke begeleiding geven op het gebied van geschiedenis, politicologie, energievraagstukken, sociale en internationale economie. Daarnaast heb ik veel kennis van de regio’s Rusland, India en China. Dankzij mijn internationale achtergrond kun je ook bij mij terecht voor Engelstalige scripties.

Stel direct jouw vraag