Anique
AniqueJournalist en Jurist
Specialisaties: Nederlands recht, strafrecht, Journalistiek en communicatie, televisiejounalistiek

Scriptiebegeleider Anique

Mijn naam is Anique en ik wil heel graag mijn enthousiasme voor het schrijven van scripties overbrengen op studenten die in dit traject zitten. De scriptie is het sluitstuk van je studie en wordt vaak als obstakel gezien, maar dat is helemaal niet zo! Het schrijven van een scriptie is heel leuk. Eindelijk kun je helemaal zelf bepalen wat jij wilt laten zien waar jij de afgelopen jaren voor hebt gestudeerd. Jij hebt het helemaal zelf in de hand. En jij wordt de expert op dit gebied.

Natuurlijk is het lastig om een begin te maken, om te weten waar je moet zoeken, hoe je de gevonden informatie kunt omzetten naar een goed lopend verhaal en daarbij de rode draad niet uit het oog te verliezen. Maar daar kan ik je bij helpen. Ik hou van directe en eerlijke communicatie.

Zelf ben ik journalist en jurist. Zowel tijdens beide studies als daarna heb ik heel wat stukken geschreven. Graag zou ik mijn kennis en ervaring aan jou willen doorgeven om te zorgen dat ook jij je scriptie goed afrondt en trots bent op het eindresultaat.

Stel direct jouw vraag