Afstudeerhulp in Den Haag? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Rond je Scriptie op tijd af met onze Afstudeerhulp

   Elke student in Den Haag kan bij ScriptieMaster terecht voor afstudeerhulp. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de hulp die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

   Met afstudeerhulp investeer je in je toekomst!

   Sinds 2005 hebben we met onze methode al meer dan 6.200 studenten geholpen

   Hoe werkt het?

   Wanneer je jezelf inschrijft bij ScriptieMaster starten we altijd met een gratis adviesgesprek. Dit gesprek wordt gebruikt om elkaar te leren kennen en inzage te krijgen in jouw specifieke hulpvraag. Ook wordt tijdens dit gesprek in kaart gebracht in welke fase van je scriptietraject je nu bent. Op basis hiervan wordt een persoonlijke afstudeerbegeleider voor je gezocht waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften.

   Na het gratis adviesgesprek koppelen we je zo snel mogelijk aan een scriptiespecialist binnen jouw vakgebied. Dit kan vaak al binnen een werkdag. Samen met je begeleider kijk je op welke punten je afstudeerhulp nodig hebt en spreek je af hoe vaak je samenkomt. De afspraken met je afstudeerbegeleider kunnen plaatsvinden via de telefoon, Skype, Email of bij jou in de buurt. Zo kan je eenvoudig vanuit huis werken en loop je geen vertraging op doordat je lang moet wachten op feedback.

   Onze professionele afstudeerbegeleiders zijn geselecteerd op hun bekwaamheid om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Door de concrete feedback die zij geven op jouw scriptie weet je direct hoe je verder kunt en hoe je jouw scriptie tot een goed einde kunt brengen. Doordat onze begeleiders in het onderwijs of de branche werken waar jouw scriptie over gaat, zijn zij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Dit betekent dat binnen ons brede begeleidersteam zowel theoretische/didactische als praktische kennis aanwezig is. Zo kunnen onze begeleiders je inspireren en enthousiasmeren om effectief en efficiënt af te studeren.

   Voor zowel HBO als WO scripties bieden wij afstudeerhulp aan binnen ieder vakgebied. Of je nu moeite hebt met het vinden van een geschikt en interessant onderwerp of vastgelopen bent tijdens de analyse van de door jouw verzamelde data, de begeleiders van ScriptieMaster kunnen jou in het scriptietraject van A tot Z ondersteunen in heel Nederland.

   Meer dan 170 gespecialiseerde afstudeerbegeleiders door heel Nederland

   Simone

   Pabo en Pedagogische Wetenschappen

   Specialisaties: Pabo, pedagogiek, onderwijskunde, sportpedagogiek, jeugdparticipatie, kwalitatief onderzoek, maatschappelijke opvoedingsvraagstukken

   Dominique

   Bedrijfskunde en Vastgoed

   Specialisaties: Makelaardij, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Real estate management, SPSS en statistiek

   Herman

   Scriptiebegeleider - Herman

   Bedrijfskunde en Management

   Specialisaties: Strategisch Management, International management en Research and Development, Information Technology en Electrical engineering

   Reinhard

   Sociale wetenschappen

   Specialisaties: (Kwalitatief) onderzoek in de gezondheidszorg (beleidsonderzoek, interventieonderzoek, evaluatieonderzoek).

   Afstudeerhulp bij ScriptieMaster in Den Haag

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00